100% økologisk, only nature's ingredients

Fordi vi ikke kunne lade være

Athletes raw bar blev skabt, fordi vi ikke kunne lade være. Gennem mange års økologisk produktion i Summerbird havde vi fået opbygget et enestående netværk til dygtige og passionerede producenter af råvarer - nødder, mandler og kakaobønner. Og vi vidste, at vi med de ingredienser ville kunne lave den ultimative raw bar.

Inspirationen til navnet Athletes kom fra Mikael Grønlykkes søn Jakob Grønlykke. Jakob er surfer og løber, og han savnede en raw bar, som gav ham energi, når han skulle præstere, var baseret på ordentlige råvarer og smagte godt. Det blev til Athletes raw bar. En bar, der passer til et aktivt liv og udspringer af den store gastronomiske viden, der gennem årene er opbygget i Summerbird.
Athletes raw bar består af ”only Nature’s ingredients,” som der stod på Summerbirds første chokoladeæske i 1986. Ligesom dengang, kunne vi bare ikke lade være.

An Innocent Pleasure

ATHLETES RAW BAR er ”an innocent pleasure”, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Knasende mandler og nødder, saftige bær, frugter og kakaobønner. Ren økologisk energi.

Den perfekte snack

Athletes raw bar er den perfekte snack, når du har brug for en mundfuld god energi på farten, efter træning eller på jobbet. Athletes raw bars fås i flere størrelser, til den lille eller den lidt større sult. Til dig selv eller til deling med dine venner eller kolleger.