Athletes friends

Athletes raw bar er den perfekte makker, når du forfølger det, du drømmer om. Mød Athletes friends, der brænder for deres sport og inspirerer andre til at forfølge deres passion.

Rune Glifberg

Skateboarderen Rune Glifberg blev for alvor verdenskendt, da han som 46-årig deltog i OL i Tokyo som verdens ældste OL-debutant. Han fik sit første skateboard som 11-årig, da en ven tog det med hjem fra USA. Som 20-årig deltog han i de første X-games i USA og siden da har han skatet professionelt og været blandt den absolutte verdenselite. I dag bor Rune på Østerbro, og har været med til at designe en række skateparker rundt omkring i Danmark.

Følg Rune på Instagram

Sina Luxor

Sina Luxor har det bedst, når hun kan høre bølgerne tæt på. Hun er halvt dansk, halvt egyptisk og er vokset op i Egypten, tæt ved vandet. Siden hun var lille, har hun surfet, kitesurfet og stået på wakeboard. I dag bor hun i Klitmøller og lever af at surfe, og arbejder som surf-instruktør for at inspirere flere kvinder til at komme ind i surf-sporten.

Følg Sina på Instagram

Oliver Hartkopp

Oliver Hartkopps professionelle liv foregår på et surfboard. Den seksdobbelte Danmarksmester startede med at surfe som 10-årig efter bølgerne på Helsingørfærgen og flyttede som 15-årig til Klitmøller for at forfølge sin surferdrøm. I dag lever han af at surfe og bor halvdelen af året i Portugal, i Ericiera, som er Europas surf-hovedstad.

Følg Oliver på Instagram